január 7, 2019

Házirend

A magánszállás házirendje

Hogy biztosítsuk az Ön kellemes nyaralását és elkerüljük az esetleges félreértéseket, Szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel.


A foglalás igazolásánál feltételezhető, hogy ön ismeri és elfogadja ezt a házirendet, valamint hogy be is fogja tartani. A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

Érkezéskor a vendég köteles a gondnoknak átadni a bejelentés miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, voucher). A személyes iratokat a gondnok köteles 24 órán belül visszaadni. 

A tulajdonos, és gondnok minden információval és esetleges segítséggel az Önök szolgálatára áll a tartózkodás alatt. Javasoljuk, hogy a szállás minőségére vonatkozó esetleges kifogásokat rögtön érkezéskor hozzák a gondnok tudomására.
A vendégek felelnek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni.

A vendégek az apartman házban a bútorokat előzetes egyeztetés nélkül nem helyezhetik át.

A vendégek a kandallót, tűzrakó helyet saját felelősségre, a jó gazda gondosságával jogosultak használni.

A tulajdonos nem köteles a vendég tartózkodása alatt a szállást takarítani, sem a szemétkosarat kiüríteni.

A tulajdonos nem felelős a vendégek szabadidejének megtervezéséért.

A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a tulajdonost nem terheli. Amennyiben elhagyja az apartmant, kötelező bezárni az ajtót és az ablakokat.

A tulajdonosnak nincs joga a vendég távollétében belépni annak szálláshelyére. Kivételt képeznek azok az esetek, melyekben elkerülhetetlen a tulajdonos belépése biztonsági okok vagy anyagi károk elkerülése miatt. Ebben az esetben köteles erről a vendéget a következő találkozásnál értesíteni. Amennyiben feltételezhető, hogy a berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a tulajdonost a szállásra, hogy ellenőrizze a helyzetet.
Házi kedvenceket a vendégek csak a tulajdonos engedélyével vihetnek be a szálláshelyre.

Házi kedvenc előzetes jelentés nélkül a házba nem hozható.

A vendég köteles odafigyelni, hogy a házi kedvenc a házban elhelyezett tárgyakban, az apartmanban, udvarban, házban, a közvetlen közelben ne tegyen kárt.

Nem engedélyezett a szállásra bevinni fegyvert, könnyen gyúlékony anyagot és robbanó anyagot, illetve olyan anyagot, aminek erős és kellemetlen szaga van, valamint, olyan készüléket, ami étel elkészítésére szolgál (főzőlap, stb.), vagy más elektromos készüléket (ventilátor, stb.) a tulajdonos beleegyezése nélkül.


Mátraszentimre, 2016-01-01

Powered by www.mester-web.hu